ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ

         Γνωρίζουμε στα Μέλη μας και στους φίλους του ΕΜΣΑΑ τ'  ακόλουθα:

    - Πληροφορηθήκαμε ότι η Εσωτερική Ασφάλεια της Πολυκατοικίας του Εντευκτηρίου θα λειτουργήσει από τις 15 Μαρτίου 2015, κι από τότε η πρόσβαση θα γίνεται εφικτή μόνο με την επίδειξη του Δελτίου Μέλους, ή του Δελτίου Επισκέπτη, ή τουλάχιστον με την Απόδειξη Καταβολής της Συνδρομής, μέχρι να εκδοθούν τα παραπάνω.

    - Επίσης για την εύρυθμη λειτουργία του Κυλικείου, και για την κάλυψη της παρούσας ιδιαιτερότητάς του, ρυθμίζεται, να προκαθορίζονται τα γεύματα και τα δείπνα, τουλάχιστον ένα τριήμερο πριν από την διεξαγωγή της συνεστίασης, με τηλεφωνική συνδιάλεξη στον αριθμό 0122 77 53 822 (Γενική Γραμματέα του ΕΜΣΑΑ, και προσωρινά ασκούσα χρέη Κυλικειάρχη), προκαθορίζοντας εδέσματα επιλογής κι αριθμό ατόμων. Στις κρατήσεις θα λαμβάνεται αυστηρά υπόψη η προτεραιότητα κλήσης, κι ο περιοριστικός αριθμός των 75 ατόμων, ως μέγιστη συνολική ημερήσια απασχόληση του χώρου, καθώς κι ο περιοριστικός αριθμός των 25 ατόμων, ως ταυτόχρονη εφικτή εξυπηρέτηση στον χώρο συνεστίασης.         

      Κατά την λήψη της παραγγελίας, από την Κυλικειάρχη, συμπληρώνεται το ακόλουθο έντυπο για την αποφυγή σύγχυσης, και για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Κυλικείου, η οποία στοχεύει στη μέγιστη το δυνατόν ανταπόκριση στις ανάγκες των Μελών του Συλλόγου μας, των προσκεκλημένων τους, και των φίλων του Σωματείου μας: 

 

 

ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

 

   - Στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΜΣΑΑ της 11ης Φεβρουαρίου 2015, εγκρίθηκε η πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως, κας. Δέσποινας ΜΠΟΝΙΤΣΗ, για τη σύσταση ιδιαίτερης Ιστοσελίδας στον Ιστόχωρο του ΕΜΣΑΑ, με την ονομασία "ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ"  για την ανάρτηση εδεσμάτων κι επιδορπίων, τα οποία θα έχει η ίδια επιμεληθεί και πρακτικά εξακριβώσει πριν την ανάρτησή τους. Εγκρίθηκε επίσης η δημιουργία της ακόλουθης ειδικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΕΜΣΑΑ (likhudiesemsaa@gmail.com) για την αλληλογραφία του συγκεκριμένου αντικειμένου.

    Το Δ.Σ. επικροτεί την παραπάνω πρωτοβουλία, κι εκφράζει την επιθυμία του για γευστική απόλαυση των συνταγών, που θα αναρτώνται, έστω και μεταγενέστερα! :)

 

ΕΔΕΣΜΑΤΑ - ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΛΜΥΡΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

ΠΙΤΣΑ

ΚΥΔΩΝΙΑΤΙΚΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

ΑΡΙΣΑ: ΣΜΥΡΝΕΪΚΟ  ΣΑΜΑΛΙ (ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ) 

ΤΣΟΥΡΕΚΙ

 

 
 

 

 

 

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!